Pain Relief

Болка - "кинески мудрост, модерната технологија"

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега

Болката е произведен со користење на нова технологија која не се користи насекаде порано.

  • Појавата на билни анестетици болка многу полесно за пациентите да се бори против болеста.
  • Болка, болна, остар, исчезнува во рок од неколку часа по апликацијата далноводи, болеста се излечи во првите 2 циклуси, има напредок во третманот на запоставени болести
  • НАМАЛУВАЊЕ закрпи често се само алатка која навистина помага. Пациентите се чувствуваат значително подобрување - речиси веднаш.
  • купи сега

Утешителен билни закрпи се применуваат за погодените дел од телото. По загревање на телото на дрога во далноводи почнува да се загрее и да навлегува во телото. Еден печ работи за 8 до 12 часа. Неопходно е да ги залепиш 1-2 пати на ден. Целосна текот на третманот е 5 закрпи.


Од парчиња имаат локален ефект, нема несакани ефекти поврзани со земањето на таблетите.

Медицински состав patch се состои од девет внимателно избрани билки кои се погодни за 'рбетот, коските и зглобовите. Тие работат заедно, дури и повеќе.

  • Deoksymyroestrol посебна комбинација на кинеските лековити билки
  • Екстрактот од коренот на Pueraria Mirifika Дозирање и континуирано пенетрација на длабоките слоеви на кожата
  • Ефектот на акумулација розово масло во оштетена површина
  • екстракти од црвени алги - помага да се елиминира болка, оток, воспаление карактеристика на артритис и osteochondrosis.

Pain Relief

Болка - "кинески мудрост, модерната технологија"

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега